Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Λ. Φανερωμένης :Μεγάλες ζημιές κατάφερε να κάνει η ΕΥΔΑΠ (Photos)

20141201_104222+521
Ακόμη δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα της ΕΥΔΑΠ, κατάφερε το συνεργείο του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο,να σπάσει κεντρικό αγωγό και να πλημμυρίσει η Λ. Φανερωμένης.
Ζημιές έγιναν στο οδόστρωμα που από την πίεση του νερού, πετάχτηκαν κομμάτια από την άσφαλτο και έσπασαν τζαμαρίες από παρακείμενα μαγαζιά. Πάλι καλά που δεν υπήρχαν τραυματίες από τα σπασμένα τζάμια.
Ο Aντιπεριφερειάρχης κ. Χατζηπέρος επισκέφτηκε τον χώρο που γίνονται τα έργα και ανέλαβε την δέσμευση ότι το έργο θα τελειώσει έως την 14 Δεκ 2014 όπου και ξεκινάει επίσημα η εορταστική περίοδος.  Ελπίζουμε να γίνει πράξη η δέσμευση αυτή για το καλό των καταστημάτων και φυσικά όλης της Σαλαμίνας.Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου,  με κατοίκους και επαγγελματίες και τους ευχαρίστησε για την κατανόηση που έδειξαν όσον αφορά στο έργο μετατόπισης του αγωγού της ΕΥΔΑΠ, η οποία ήταν απαραίτητη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι  έως τις 14 Δεκεμβρίου  θα ασφαλτοστρωθεί και το κομμάτι του δρόμου που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.
Κανείς δεν θα ήθελε να ακούει από τα μεγάφωνα του Δήμου τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να περπατάει μέσα στις λάσπες.
Οι πληροφορίες που έχουμε όμως λένε ότι το έργο θα σταματήσει στην οδό Μιχαήλ Κριτσίκη και θα  συνεχιστεί μετά τις 9 Ιανουαρίου 2015 ήτοι με το πέρας των εορτών, με τις κατάλληλες κυκλοφοριακές διευθετήσεις και με έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.
sn02
sn03
sn04
sn05sn06
sn07 sn08
sn09 sn10
sn11sn01
Αναρτήθηκε από salamina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου