Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οι επιπόλαιες, εμπαθείς και ανερμάτιστες καταγγελίες καταρρίπτονται από τους ίδιους τους Εισαγγελείς στις αίθουσες των δικαστηρίων



Συνεχίζεται η έκδοση Αθωωτικών Δικαστικών Αποφάσεων υπέρ του Γιάννη Τσαβαρή!!!
Άλλη μια αποστομωτική απάντηση έδωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη σε αυτούς που με είχαν καταγγείλει το 2011, με την αθωωτική απόφαση που εκδόθηκε χθες από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
Το «έγκλημα μου» κατά τους καταγγέλλοντες ήταν η παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας με απ’ ευθείας ανάθεση σε συμπολίτη μας, το καλοκαίρι του 2011.
Μεταξύ των καταγγελλόντων η σημερινή Δήμαρχος (τότε Δημοτική Σύμβουλος) κ. Ισιδώρα Νάννου, η οποία, τόσο με την κατάθεση της σε επίπεδο ανάκρισης, όσο και με συνέντευξη της σε Τοπική Εφημερίδα (βλέπε ΕΔΩ) με κατηγορούσε εκτός των άλλων, για παράβαση καθήκοντος!!!

Ήλθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και η δικαιοσύνη «μίλησε», αφού ομόφωνα οι Δικαστές αποφάσισαν μετά, την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα, την αθώωση μου.
Για άλλη μια φορά, επικροτείται η φιλοσοφία όλων αυτών των αιρετών που πιστεύουν ότι ο Δήμαρχος και οι αιρετοί συνεργάτες του οφείλουν να «βγαίνουν μπροστά», να αναλαμβάνουν την ευθύνη, να παίρνουν τα ρίσκα και να δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Για άλλη μια φορά καταδικάζεται η πολιτική ανυπαρξία και αυτοδιοικητική ανεπάρκεια των «πολιτικών νάνων», που καταφεύγουν πάντα στην προσφιλή τους μέθοδο των καταγγελιών και μηνύσεων.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μας με στοιχεία και αποδείξεις και κυρίως με ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, έχοντας εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και στην κρίση των συμπολιτών μας, ενάντια και στις άλλες στημένες υποθέσεις, στις οποίες μας έχουν εγκαλέσει οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.
Στο τέλος αυτής της πορείας η αλήθεια θα λάμψει και πολύ σύντομα, ως κρινόμενοι πλέον και συγκρινόμενοι θα καταλάβουν την θέση που τους ανήκει. Το περιθώριο και την απομόνωση.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου συμπαραστέκονται αυτή την χρονική περίοδο, ενάντια στους  λασπολόγους, τους συκοφάντες και τον Πολιτικό Νανισμό γενικότερα.
Τέλος, ευχαριστώ τον συνήγορο μου και διακεκριμένο Σαλαμίνιο Ποινικολόγο κ. Γιώργο Παπανικολάου.
Σαλαμίνα 06/05/2015
Ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου