Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τέσσερα χρόνια ακόμα για να μας δείξουν το τίποτα; Από τον Σεπτέμβρη και μετά, η περίοδος χάριτος τελειώνει



Αναρτήθηκε από 
Απάντηση στο σχόλιο της κας Μαρίας Δημητριάδου (βλέπε σχετικό σχόλιο εδώ 24/8/15 22:06)
Μαρία μου η βοήθεια προς τους αναξιοπαθούντες που σκέφτηκες και μας προτρέπεις, δεν είναι θέμα που ένα ενημερωτικό μπλοκ μπορεί να κάνει κάτι για την ανακούφιση τους (μακάρι να μπορούσαμε).
Αυτό είναι θέμα για τις κοινωνικές υπηρεσίες Δήμου (εδώ γελάμε για την ανυπαρξία και την ανικανότητα τους) και φυσικά της Εκκλησίας η οποία ήδη δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε πολλούς Ι. Ναούς του νησιού και μάλιστα εκ των ενόντων και με την βοήθεια εθελοντών.

Τα μπλοκ θα μπορούσαν μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο να βοηθήσουν τις όποιες δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες αν έκαναν εκδηλώσεις διαφημίζοντας και προπαγανδίζοντας τις δράσεις τους. Ουδέποτε όμως λάβαμε τέτοιο αίτημα!
Που είναι όμως αυτές οι υπηρεσίες;
Παρέλαβαν ένα υπερδραστήριο κοινωνικό παντοπωλείο και δεν είχαν την ικανότητα να το συνεχίσουν κι όχι μόνο το έκλεισαν αλλά εξακολουθούν να πληρώνουν και το ενοίκιο 1.200 ευρώ, αλήθεια προς τι; Τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή τους η πράξη; Μια πράξη που δεν ξέρουμε αν είναι και ποινικά κολάσιμη, ηθικά όμως είναι.
Έτσι αργά και βασανιστικά θα κυλήσει ο χρόνος μέσα στην απραξία τους; Τέσσερα χρόνια ακόμα για να μας δείξουν το τίποτα;
Αυτή είναι η “δουλειά” μας να κριτικάρουμε πράξεις και παραλείψεις των διοικούντων αιρετών του δήμου μας, αυτούς που κάναμε το λάθος να στηρίξουμε, αλλά και να επιβραβεύουμε τα καλώς κείμενα.
Εδώ πράγματι θα μπορούσες να μας εγκαλέσεις γι’ αυτή μας την απραξία και  παράληψη. Να ‘σαι όμως βεβαία όμως, πως από τον  Σεπτέμβρη και μετά, η περίοδος χάριτος τελειώνει και θα τα πούμε σε όλα τα επίπεδα.

Τελειώνοντας να προειδοποιήσουμε τους κάπηλους της πολιτικής μας σκηνής πως απ’ την στιγμή που δεν ιδρώνει το δικό τους μπλουζάκι δεν μπορούν να καπηλεύονται ως δικά τους κυβερνητικά προγράμματα που τρέχουν για τους αναξιοπαθούντες, άλλο το σταυροπόδι στο γραφείο και να σου βρέχει προγράμματα κι άλλο να ιδρώνεις το δικό σου πουκαμισάκι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου