Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συγκέντρωση στο Κερατσίνι με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα

Σε “μητέρα των μαχών” έχει αναδειχθεί η Β’ Πειραιά.
Από την μία πλευρά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει κάνει ήδη δύο περιοδείες σε Κερατσίνι και Κορυδαλλό ενώ πριν να ανακοινώσει το νέο κόμμα του έκανε καθημερινές εμφανίσεις στην περιοχή κυρίως στο Κερατσίνι. Μάλιστα οι εμφανίσεις του είχαν προκαλέσει εντύπωση αφού δεν μας είχε συνηθίσει να επισκέπτεται την εκλογική του περιφέρεια.
Από την άλλη πλευρά το ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι. Η συγκέντρωση αυτή  δείχνει την ευαισθητοποίηση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα για την περιοχή, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι την τροπολογία  για τα Λιπάσματα την πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ .
Η συγκέντρωση θα αποτελέσει  και μία επίδειξη δύναμης στην περιοχή και προάγγελο νίκης, αφού αναμένεται η συγκέντρωση στο Κερατσίνι να είναι μεγαλύτερη από του Αιγάλεω. Την ίδια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει πραγματοποιήσει μια μόνο συγκέντρωση στην Αθήνα στα παλιά γραφεία στην Ρηγίλλης.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ οργώνουν καθημερινά την Β’ Πειραιά και σήμερα θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Κερατσινίου όπου θα ενημερώσουν καταστηματάρχες και πολίτες πέρα των βασικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και για την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Κερατσίνι με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση του ΕΚΜ ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου Δραπετσώνας.

ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 7.30μμ
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 ο ΣΥΡΙΖΑ σας καλεί στην προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει στο Κερατσινι στην πλατεία Κύπρου – Δημαρχείο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα 
Προχωράμε μπροστά. Ξεμπερδευουμε με το παλιό.
Κερδίζουμε το αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου