Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Έκκληση για αποκατάσταση της νομιμότητας στον Δήμο Σαλαμίνας


                                           Αναρτήθηκε από 
Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αποδεκτές από την ολομέλεια της πλειοψηφίας του Δήμου μας αντιδημοκρατικές πρακτικές, άσχετα από το ποιος ή ποιοι τις εισηγούνται. Δεν υπάρχει δικαιολογία δεν κατάλαβα, δεν γνώριζα, έτσι μου είπαν κι έτσι έκανα!

Το υπέρτατο διοικητικό όργανο του Δήμου μας είναι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου άσχετα αν συγκαλείται με πρόταση των 11 ή της πλειοψηφίας, εφ’ όσον ο νόμος το προβλέπει, η πρόεδρος οφείλει και αυτό πράττει, συγκαλεί το συμβούλιο και εκεί προβάλλει ο καθένας τις ενστάσεις του ή τις αντιρρήσεις του για την νομιμότητα και όχι στα ανώνυμα σχόλια των μπλόκς.
Οι τοπικοί μας άρχοντες σεβόμενοι την νομιμότητα και την δημοκρατία, μόνον εκεί διαβουλεύονται και ψηφίζουν ή καταψηφίζουν τις όποιες προτάσεις απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονται.
Κα Δήμαρχε, παρακολουθώντας τα ανώνυμα σχόλια, σας εκθέτουν σαν θεσμό αλλά και ως άτομο μια και σας παρουσιάζουν να σύρεστε εκ των έσω και να ολισθαίνετε σε πρακτικές που δεν τιμούν τον τόπο μας αλλά και την προσωπικότητα σας.
Προλειαίνουν το έδαφος πως τάχαμου αύριο Δευτέρα, οι 11 θα συνεδριάσουν και πάλι μόνοι τους και μάλιστα με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, για δημοκρατικά εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους.
Δεν γνωρίζουμε κα Δήμαρχε αν υπάρχει όντως αυτός ο εισηγητής-σύμβουλος Νεάντερνταλπου θα σας κάνει και πάλι να απέχετε σε μια καθόλα νόμιμη συνεδρίαση, άσχετα αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το θέμα.
Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για σας να τοποθετηθείτε επισήμως και να πάρετε σαφή θέση και να μην αφήνετε τον κάθε πικραμένο να σας εκφράζει ανωνύμως και να σας εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Και ξέρετε και μπορείτε κι ο λαός της Σαλαμίνας θέλει να ακούσει την δική σας άποψηεπισήμως κι όχι από μεταφραστή.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε διαχειριστή,
    Κινδυνεύεις να κακοχαρακτηριστείς από τις αναδημοσιεύσεις του SALAMIS NEWS, γιατί τα γραφόμενα του δεν είναι πάντα εύηχα στα βαρήκοα αυτιά της εξουσίας.
    Χυδαία σχόλια ακολούθησαν, τι;
    Το αυτονόητο της έκκλησης του, να αναλάβει επιτέλους η δήμαρχος τα ινία του δήμου της και να παραμερίσει τον κάθε πικραμένο που την έχει εκ των πραγμάτων καπελώσει.
    Ποιος είδε τον Νεάντερνταλ όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε και δεν τον φοβήθηκε.
    Γιατί; Γιατί θα έχανε τα οφίτσια που χρόνια τώρα προετοίμασε με αιματηρή δαπάνη για την πάρτη του και δικαίως, λάβε δε υπ’ όψιν σου πως ακόμα δεν ρεφάρισε όπως πίστευε!
    Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι άλλο. Πόσο ακόμα θα σέρνονται στην αναξιοπρέπεια οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από εξωθεσμικούς;
    Να λάβεις δε υπ’ όψιν σου πως η πλειοψηφία δεν έχει μόνον τσουβαλιασμένες προσωπικότητες, έχει και αξιόλογους συντοπίτες μας με χρόνια δράση στα κοινά αλλά και νεοεμφανιζόμενους άξιους συνεχιστές.
    Όλοι αυτοί λοιπόν, πως και ανέχονται αυτή την μεσαιωνική κατάσταση αδιαμαρτύρητα;
    Άγνοια; Αδυναμία; Αφέλεια; Βόλεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Βλάμη σε αυτούς που κινδυνεύουμε να μας κακοχαρακτηρίσουν λόγω αναδημοσιεύσεων του SALAMIS NEWS, με πολύ συμπάθεια του αφιερώνουμε ένα αγαπημένο τραγούδι:

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ - YouTube
      https://www.youtube.com/watch?v=bS-l3DTIGAI

      όσο για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

      Διαγραφή
  2. http://pameluketo.blogspot.gr/2015/11/blog-post_22.html

    καλοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή