Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Πόσο έχει πάει το χρέος στην ΕΥΔΑΠ, κ. δήμαρχε;


Δημοσιεύθηκε από Χρήστος Θεοχάρης

Στη χθεσινή Οικονομική Επιτροπή κι ενώ η δήμαρχος μιλούσε περί νοικοκυρέματος, πετάχτηκε έτσι, σαν φτερό στον άνεμο, ότι ετοιμάζεται να παραχωρήσει στην ΕΥΔΑΠ το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης. Το νέο βέβαια είναι ολίγον μπαγιάτικο, καθότι ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι κι είναι καιρό τώρα, για την ακρίβεια από τη στιγμή που ανέλαβε, που άλλαξε θέση κι άποψη η δημοτική αρχή. 


Η αναφορά πάντως στην ΕΥΔΑΠ κι η επίθεση που ακολούθησε από τη δήμαρχο στο πρόσωπο του Γ. Τσαβαρή και των συνεργατών του, μοιραία επέφερε και το ερώτημα: Πόσα οφείλουμε στην ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή κυρία Νάννου; Η δήμαρχος προτίμησε να σιωπήσει επί μακρόν και να μην απαντήσει, ψελλίζοντας μόνο χαμηλόφωνα ένα : «Τώρα, τι τα θέλετε αυτά; …»
Γιατί δεν απαντήσατε κ. δήμαρχε; Λοιπόν, οι δημότες περιμένουμε απάντηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο: Πόσα οφείλουμε στην ΕΥΔΑΠ σήμερα κυρία Νάννου; Πόσο έχει αυξηθεί το χρέος του Δήμου στην ΕΥΔΑΠ από τη στιγμή που αναλάβατε; ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; Ή κάνετε αυτό που κατηγορούσατε τους προηγούμενους από εσάς, χρησιμοποιείτε δηλαδή τα χρήματα που εισπράττετε για άλλους σκοπούς; Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα για την ηθική σας, όπως και σεις, γνωρίζουμε, ότι δεν θέλετε να πείτε τίποτα για την ηθική των αντιπάλων σας. Για κακή διαχείριση όμως δικαιούμαστε θαρρώ να φοβούμαστε, αφού η σιωπή σας μας παραπέμπει σε υπόνοιες ότι γίνεται ακριβώς ότι γινόταν επί χρόνια. Περιμένουμε άμεσα απάντησή σας! Ιδού η Ρόδος για όποιον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!
Βίκυ Ψυλλάκη

2 σχόλια:

  1. Τι έγινε κε Τσαβαρή, το μάγκα και τις μηνύσεις τις κάνεις μόνο στους δημότες;
    Στη Δήμαρχο που σου απάντησε χθες στην Ο.Ε. ενώπιον όλων των μελών της Επιτροπής, δημοτικών Υπαλλήλων και δημοσιογράφων ότι το Ταμειακό Έλλειμμα της τελευταίας ημέρας της θητείας σου ήταν 1.200.000 ευρώ, και σε προκάλεσε κιόλας να της κάνεις μήνυση, γιατί δεν της κάνεις;
    Μόνο στο γιό της ξέρεις να κάνεις μηνύσεις και αγωγές που σου έκανε το παιδί και έκπτωση 50% και έγραψε στο fb ότι ήταν 600.000 ;
    Πολύ ... μαγκιά και κ.... φιλιστρίνι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία Ψυλλάκη ή κατ΄ άλλους Οριάνα Φαλάτσι λόγω του ότι κυκλοφορεί μέρα-νύκτα με μια κάμερα και κάθε μύγα που πετάει την φωτογραφίζει, διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο.
    Αντι να βγει με πηχυαίο τίτλο "Ταμειακό έλλειμμα στο Δήμο 1.200.000 ευρώ" όπως δήλωσε η Δήμαρχος χθες στην Ο.Ε. ενώπιον όλων των μελών, δημοτικών υπαλλήλων και δημοσιογράφων μεταξύ των οποίων και η ίδια, και να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ.Τσαβαρή, ασχολείται με το ποιό είναι το χρέος προς την ΕΥΔΑΠ. Τι κι αν είναι 3 ή 3,5 εκατομμ. το χρέος προς την ΕΥΔΑΠ, όταν το έλλειμμα ήταν 1.200.000, οι προκαταβολές που είχε πάρει ο Τσαβαρής από τους μισθούς της νέας δημοτικής θητείας ήταν 450.000, όταν της παρακρατούν 31.000 κάθε μήνα για την πληρωμή από το Κράτος του χρέους του Τσαβαρή προς την ΕΥΔΑΠ, όταν οι κατασχέσεις πέφτουν σαν βροχή από τα χρέη που δημιούργησε ο Τσαβαρής; Από πού θα τα ΄βρισκε δηλαδή τα λεφτά να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων, από την τσέπη της; Και βέβαια χρησιμοποίησε τα λεφτά του νερού για να πληρώσει τους υπαλλήλους. Και βέβαια δημιουργήθηκε χρέος προς την ΕΥΔΑΠ, την ίδια όμως στιγμή απέσβεσε μεγαλύτερο χρέος του Δήμου προς τρίτους είτε με τη μορφή των κατασχέσεων είτε με τη μορφή των δικαστικών αποφάσεων και διαταγών πληρωμής.
    Η κυρία Νάννου στον ένα αυτόν χρόνο δεν δημιούργησε ούτε ένα ευρώ χρέος.
    Για ποιά λοιπόν κακοδιαχείριση μιλάει η κα Ψυλλάκη όταν η Δήμαρχος δεν έχει διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ λόγω ελλείψεως προϋπολογισμού; Λίγη σοβαρότητα ή λίγη σχετικότητα με το αντικείμενο είναι αναγκαία κα Ψυλλάκη πριν γράψετε τις αρλούμπες σας. Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ήσουνα εκεί όταν η Δήμαρχος είπε ότι ο Τσαβαρής δημιούργησε χρέος 12,5 εκατομμ στη θητεία του κι εχθές ήσουνα πάλι εκεί όταν η Δήμαρχος απάντησε στον Τσαβαρή ότι το ταμειακό του έλλειμμα ήταν 1.200.000 και μάλιστα τον προκάλεσε να της κάνει μήνυση όπως έκανε και στο γιο της επειδή έγραψε το παιδί στο fb προ καιρού ότι το έλλειμμα ήταν 600.000. Γιατί δεν της κάνει μήνυση;
    Αυτά προφανώς είναι … πταίσματα για την κα Ψυλλάκη.
    Το μόνο ενδιαφέρον της είναι πώς να πολεμήσει με παραπληροφόρηση και ψέματα τη Δήμαρχο μας και να πάρει την εκδίκηση της επειδή στις τελευταίες εκλογές η Κυρία Νάννου αρνήθηκε να την βάλει στο ψηφοδέλτιο της.
    Έτσι δεν είναι κα Ψυλλάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή