Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο νοών...νοείτω


Στην σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας και ύστερα από ένα χρόνο σχεδόν ο Δήμος Σαλαμίνας έχει «ισοσκελισμένο» προϋπολογισμό για το οικ. έτος 2015!!!

Με εισήγηση της Δημάρχου και της Οικονομικής Υπηρεσίας ενεγράφη στο σκέλος των εσόδων το απαιτούμενο προς ισοσκέλιση του προϋπολογισμού ποσό των 7.337.165 ευρώ. Ποσό με το οποίο θα επιβαρυνθεί ο Λογαριασμός Εξυγίανσης, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται !!!
Στην τελευταία δε παράγραφο του πρακτικού του Παρατηρητηρίου αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι «το Παρατηρητήριο έχει κατά Νόμο διακριτική ευχέρεια να καθορίσει με μεταγενέστερη απόφαση του τους όρους και την διαδικασία επιστροφής από τον Δήμο των ληφθέντων από τον Λογαριασμό Εξυγίανσης ποσών».
Η συγκεκριμένη τροποποίηση του προϋπολογισμού υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία και τον Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας Βαγ. Αστράκο.
Αισθητή ήταν η απουσία από την συνεδρίαση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμ. Καπετάνιου και των Δημοτικών Συμβούλων Περ. Βασιλική,  Ανασ. Μακρή-Τοπούζογλου και του πρ. Δημάρχου Σπ. Σοφρά.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή παρουσία του Προεδρεύοντος της Συνεδρίασης Μάνου Δερτούζου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου