Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Μήπως είμαστε πολύ «large» τελικά και δεν το ξέρουμε;


Προφανώς δικαιώνεται η Αναπληρώτρια Δημάρχου Ειρήνη Μπινιάρη και δικαιολογείται ο θυμός της με τον Πρωθυπουργό της χώρας, όταν κατέταξε την Σαλαμίνα  πριν τα τσαντίρια.
Απ’ ότι διαδραματίζεται στο νησί μας και απ’ ότι διαφαίνεται διέπραξε μέγα λεκτικό ατόπημα ο Πρωθυπουργός . Το σωστό και δίκαιο θα ήταν να μας κατατάξει πριν την Κυψέλη και μη σου πω και πριν την Εκάλη !!!


Και συγκεκριμένα:   
. αποδεχόμαστε και ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τον Νοέμβρη του 2014 την αύξηση κατά 50% των Δημοτικών Τελών και κατά 57% του τιμολογίου του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης

όταν:

 στον Δήμο Νίκαιας προ ημερών διακόπηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί ο Δήμαρχος πρότεινε την εξωφρενική αύξηση των Δημοτικών Τελών για το 2016 κατά 10% !!! 
http://limani24.gr/%CE%91%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%9A%CE%95-%CF%84%CE%BF-%CE%94%CE%B7%CE%BC-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου έγινε της … Κορέας, γιατί  προτάθηκε η αύξηση των Τελών Κοινοχρήστων Χώρων!!!                                        
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/tis-koreas-egine-sto-volo-epeisodia-sti-sinedriasi-tou-dimotikou-simvouliou

. επαιρόμαστε και χειροκροτούμε την ετεροχρονισμένη ισοσκέλιση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015, με εγγραφή ποσού 7.337.165 ευρώ από τον Λογαριασμό Εξυγίανσης !!!, που πολύ απλά σημαίνει την ένταξη του Δήμου σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης, δηλαδή ΜΝΗΜΟΝΙΟ, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου