Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Διοίκηση χωρίς μπούσουλα, χωρίς λαϊκή ενημέρωση με πλήρη λαϊκή απαξίωση.

                                                              Αναρτήθηκε από 
Ημερίδα με θέμα την μόνιμη υποθαλάσσια οδική ζεύξη της Σαλαμίνας αύριο 21/01/2016 στα «πνιχτά» όλα στο πόδι γιατί; Ανικανότητα ή επί σκοπό; Ποιος ο λόγος να μην αποζητά την συμμετοχή η νέα διοίκηση του δήμου μας σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα; Σας επαναλαμβάνουμε κα Δήμαρχε με πολύ φιλική διάθεση, δεν είναι οικογενειακή σας υπόθεση η διοίκηση του δήμου και κυρίως παρόμοιες εκδηλώσεις όπου η μαζική συμμετοχή είναι απαραίτητη.
===============================
Ενόψει της δημοπράτησης του έργου «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» την 15η  Μαρτίου 2016, παρακαλούμε να παραβρεθείτε σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Σαλαμίνας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00΄ στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη» παρουσία και εκπροσώπων της Δ/νσης Προγραμματισμού Υποδομών με σύμβαση παραχώρησης του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων που είναι η Αναθέτουσα Αρχή.

Στόχος της ημερίδας είναι η συνδιαμόρφωση της τελικής πρότασης του Δήμου για τα απαραίτητα συνωδά της ζεύξης έργα και λοιπά αντισταθμιστικά οφέλη που θα απαιτήσουμε να περιληφθούν και να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της σύμβασης.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. (αυτό λέμε κι εμείς κα Δήμαρχε μόνο που δεν το πράττετε)
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα

Αναδημοσίευση από SALAMINA PRESS
Έγγραφο Δημάρχου από 11-01-2016 σε ποιους απευθύνεται άραγε;
Από 22/12/2015 που γίνατε γνώστης και μέχρι σήμερα, ποιες οι ενέργειες σας κα Δήμαρχε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου