Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΤΟ "ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ...

την νέα σειρά μαθημάτων για γνώσεις γύρω από το Θέατρο, την λειτουργία και τους συντελεστές του. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το Θέατρο, θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν Ιστορία Θεάτρου, Θεατρική Αγωγή, Ορθοφωνία, Αυτοσχεδιασμό, Σκηνοθεσία, Ψυχολογία του Ρόλου και του Ηθοποιού, Μουσική, Χορό, κ.ά. 

Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι: άτομα κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως γραμματικών γνώσεων, να πλησιάσουν περισσότερο κοντά το Θέατρο και τους ανθρώπους του, συγγραφείς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, σκηνογράφους κ.ά. γι' αυτό και θα υπάρχουν επαφές και μαθήματα με γνωστούς και εγνωσμένης αξίας Θεατρολόγους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους, Ιστορικούς Θεάτρου, Μουσικούς, Χορογράφους, κ.ά. κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Θα υπάρχουν επίσης και ευκαιρίες παρακολούθησης θεατρικών έργων από αθηναϊκούς θιάσους και θιάσους του Εξωτερικού. Με το πέρας των μαθημάτων, οι παρακολουθήσαντες θα λαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Μαθημάτων Θεάτρου.
Τα μαθήματα, τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων. Για κάθε πληροφορία και εγγραφές, στον αριθμό τηλεφώνου 6998992806, ή απ' ευθείας συνάντηση κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 5 το απόγευμα με 8.30' το βράδυ, στο θεατράκι του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας, (Σύλλογος Φίλων και Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη), στην 10η στάση Αιαντείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου