Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα



Ο πρωθυπουργός αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα και ξεναγήθηκε στη γέφυρα της φρεγάτας. Μάλιστα ζήτησε αισιοδοξία "για τα καλύτερα που έρχονται" (Pics)

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Φρεγάτα “Ανδρίας” που βρέθηκε σήμερα το πρωί.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πλέον η χώρα περνάει σε μια καινούρια εποχή καθώς αφήνει πίσω της τα δύσκολα.
Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας δήλωσε: “Σήμερα γιορτάζουμε το Πάσχα που σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια καινούρια εποχή με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες. Την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, την δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη”, ενώ κατέληξε λέγοντας: “Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες, καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται”. 
Ο πρωθυπουργός έφτασε στη φρεγάτα με ελικόπτερο και ξεναγήθηκε στη γέφυρα του πλοίου, όπου συνομίλησε με τον κυβερνήτη του πλοίου και τους αξιωματικούς. Μάλιστα τσούγκρισε αυγά και είδε πως σουβλίζουν τον οβελία εν πλω.


Ο υπουργός Άμυνας σε δήλωσή του από τη φρεγάτα σημείωσε: "Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ», με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους.
Σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.
Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες. Ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου