Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Προεκλογικά γραμμάτια;



Νέα ειδικός σύμβουλος της Δημάρχου για την δημιουργία νέας βιβλιοθήκης προσελήφθει η Σοφρά Γ. του Σπυρίδωνα. Το όνομα αν πρόκειται για την κόρη του πρώην δημάρχου παραπέμπει απευθείας στην φωτογραφία της προεκλογικής περιόδου αμέσως μετά την εκλογή της νυν δημάρχου με τον πρώην να πανηγυρίζει με τα χέρια ψηλά την εξέδρα με τον Αστράκο και όλους όσους στήριξαν την εκλογή της στο δεύτερο γύρο.
Σε κάθε περίπτωση κάθε άνθρωπος κρίνεται από το έργο του και πραγματικά η συγκεκριμένη σύμβουλος  είναι πιθανόν  να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. Η μόνη ένσταση αφορά τις ίσες ευκαιρίες που για μια άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουν όλοι. 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Προσλαμβάνουμε σε κενή Οργανική θέση Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου μας , την Σοφρά
Γρηγορία του Σπυρίδωνα με αρμοδιότητες σε θέματα που αφορούν την οργάνωση πληροφοριών και την δημιουργία νέας Βιβλιοθήκης για τη διάσωση της λαϊκής μας παράδοσης, την διαχείριση βιβλιοθηκονομικών συστημάτων, αρχειακού υλικού, χειρογράφων, εγγράφων κ.λ.π.



Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκύπτει δαπάνη η οποία θα καλυφθεί από τους Κ.Α. 00-6031.002 (Μισθοδοσία Ειδικών Συνεργατών) και Κ.Α. 00-6053.005 (Καταβολή κρατήσεων υπέρ ΙΚΑ) που θα βαρύνουν τον Προϋπολογισμό του Δήμου μας έτους 2016.


Για τα επόμενα έτη η δαπάνη θα είναι η ίδια ως ανωτέρω με τις κατά νόμο προσαυξήσεις.
Ο αριθμός βεβαίωσης εγγραφής της ανωτέρω στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού
Δημοσίου στις 24 Μαΐου 2016 είναι : 9194116125.


Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως διαμέσου της
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
1. Προσλαμβανόμενη
2. Αρμόδιες υπηρεσίες


Η
Δήμαρχος Σαλαμίνος
Νάννου-Παπαθανασίου
Ισιδώρα



δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου