Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Μετά τις ”πομπώδεις” εκφράσεις και απειλές ήρθαν οι γαργάρες; Μετά την ”βόμβα” τι; Παφ ηκούσθη στον αέρα; Που είναι οι βόμβες; Ουάου!

                                                                           Αναρτήθηκε από 
Βόμβα θα σκάση σε λίγες ώρες !!!
Ποιο μέλος του Δ.Σ της ΕΣΣΑΚ Γένους θηλυκού βρέθηκε σε γεύμα σε σπίτι στην Νέα Μάκρη ;
Ως τι συστήθηκε και τι ζητούσε ως ενίσχυση του συλλόγου εθελοντών ;;
Τέλειο! Χαχα Ουάου! Λυπάμαι... Έλεος!
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΔΗΣ Αγαπητέ Φώτη αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό και σαν πρόεδρος του Ε.Σ.Σ.Α.Κ σε διαβεβαιώ ότι ούτε το διοικητικό συμβούλιο ούτε εγώ σαν πρόεδρος δώσαμε εντολή σε κανέναν να παραστεί και να διεκδικήσει τίποτα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μας πεις το όνομα της σηγκεκριμενης εθελόντριας και σε διαβεβαιώ θα διαγραφεί άμεσα και φυσικά ο σύλλογος μας θα πράξει τα νόμιμα για την σηγκεκριμενη εθελόντρια
Ταξιάρχης Μπατζάκης Για πε ρε Φώτη......

Fotinos Mplatsoukas απο τον γνωστο των βοριων προαστιων τα νεα ταξιαρχη !!!!
Fotinos Mplatsoukas Και μην ξεχνάς ότι έχεις και τους σοβαρότερους έλεγχους στην πλάτη για τα ράσα !!!!
TaNea ThsSalaminas Η "καταγγελία" δείχνει σοβαρή, ποιός ο σκοπός της προειδοποίησης;
Αν καλέ μου φίλε κάποιος έχει στοιχεία για απάτη (γιατί περί αυτού πρόκειται) συλλόγου ή μέλος αυτού τα πάει στον εισαγγελέα καλέ φίλε Στράτο δεν "φωνάζει" [...λύκος στα πρόβατα...] γιατί τότε είναι εκ του πονηρού κι άλλος ο στόχος του, και ΟΦΕΙΛΕΙΣ κ πρόεδρε φίλε Στράτο να αντιδράσεις νομικά ΑΜΕΣΑ αύριο το πρωΐ ώστε ο καθείς στην θέση του.
Το κουτόχορτο είναι για τα πρόβατα όχι για ανθρώπους εθελοντές που θυσιάζουν την προσωπική τους ζωή στην προσφορά του κοινωνικού συνόλου, θα ‘μαστε δίπλα σου με απόλυτη εμπιστοσύνη σε σένα προσωπικά και σε όλη την ομάδα που αγωνίζεστε νυχθημερόν
Fotinos Mplatsoukas Φίλε μου Λάμπρο όπως βλέπεις το έγραψα στο f/b επώνυμα αν αυτό κάτι σου λέει πριν το γράψω είχα ενημερώσει τον Στράτο και ήταν ωτακουστής της είδησης … μην διαζόμαστε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα γιατί θα εκπλαγούμε !!!
TaNea ThsSalaminas Εξακολουθώ να επιμένω αν έχει αντικείμενο η "είδηση" όπως την αποκαλείς, τα στοιχεία πρώτα στον εισαγγελέα, κάθε άλλη προειδοποιητική ενέργεια δεν εξυπηρετεί την νομιμότητα και ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Τι έννοια έχει η προειδοποίηση; Να έχεις εσύ όφελος και ποιο; Η να προφτάσει ο όποιος μπαγαπόντης να εξαφανίσει τα στοιχεία;
Άσε Φώτη μεγάλα παιδιά είμαστε και γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλό το παραμύθι μα δεν έχει δράκο, αυτά τα παραμύθια μόνο σε πιτσιρικάδες που δεν γνωρίζουν όχι σε μας.

Στοιχεία γιατί αν δεν υπάρξουν σε βλέπω να σε στέλνουν κατηγορούμενο, δεν παίζουν με την τιμή και την υπόληψη αγωνιστών γιατί πιθανόν δυσαρέστησαν το εγώ του οποιουδήποτε, αυτά είναι ξεφτιλίκια και αναμένω τα στοιχεία, ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, τιμώ τις προσπάθειες τους για εθελοντισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου