Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Μάνος Δερτούζος: "Kαπετάνιε δυστυχώς οδηγείς το σκάφος στα βράχια ..."

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
Kαπετάνιε δυστυχώς οδηγείς το σκάφος στα βράχια ……
Κανείς από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά δεν πρέπει να μένει απαθής όταν δημιουργούνται γεγονότα τα οποία προσβάλουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ και πιστεύω ότι έχουμε ηθική υποχρέωση να εκφράζουμε την άποψή μας ελεύθερα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Εφημερίδα «ΕΝΟΤΗΤΑ» που επί 25 συναπτά έτη ήμουν εκδότης, είχα στην πρώτη σελίδα κύριο άρθρο με τίτλο «Χωρίς φόβο και Πάθος» και έλεγα την άποψή μου ελεύθερα. Είναι η ίδια στήλη όπου πριν 12 χρόνια υπερασπιζόμουνα την Ρούλα Νάννου και την οικογένειά της από μη ηθικές επιθέσεις που δεχόταν. Το ίδιο κάνω και αυτή τη στιγμή να μιλώ ελεύθερα, επικαλούμενος την δημοσιογραφική μου ιδιότητα.

Ευθέως και χωρίς υπεκφυγές.
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!!!
Κε Μηνά Νάννο, η χθεσινή σας παρέμβαση στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου με τον τρόπο και το ύφος το οποίο έγινε , οι απειλές και οι ύβρεις τις οποίες εκτοξεύσατε ενάντια μελών της αντιπολίτευσης και η προσπάθεια να δικαιολογήσετε την μη θεσμική σας παρέμβαση στην διαφορά με την Μονή της Φανερωμένης, δείχνει με μαθηματική ακρίβεια, ότι το σκάφος του Δήμου οδηγείται στα βράχια και με δική σας ευθύνη.
Χθες βουλευτές από βήματος της Βουλής μέσω τηλεοράσεως, μιλούσαν για την Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου και την Δήμαρχο και η προσπάθεια που έγινε για την ιστορία του νησιού και την Κυνόσουρα και το γεγονός αυτό επισκιάσθηκε από την δική σας παρέμβαση.
Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν είναι Εμπορικό πλοίο. Ο Δήμος Σαλαμίνας και κάθε Δήμος διοικείται από αιρετά πρόσωπα. Εάν αυτό δεν το καταλάβετε και δεν εγκαταλείψετε το σκάφος και συνεχίζετε να θέλετε να κάνετε τον Καπετάνιο, είναι σίγουρο ότι το σκάφος το οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.
Υ.Γ
Οι απειλές, οι ύβρεις, οι συνεχείς κατηγορίες και μηνήσεις και η μετατροπή του Δημοτικού Συμβουλίου σε ένα διαρκές δικαστήριο, το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να ενώνετε την αντιπολίτευση ακόμη περισσότερο.
Φιλικότατα
Μάνος Δερτούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου