Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Πανηγύρια για κλάματα έξω και πέρα από κάθε δεοντολογία, το ζήσαμε κι αυτό

                                                                          Αναρτήθηκε από 
Δεν θα ‘ρθουμε σε αντιπαράθεση για το αν έπρεπε να γίνει ή όχι το πανηγύρι ή αν το θες καλύτερα το πώς έπρεπε να γίνει γιατί αυτό τελικά είναι το πρώτο ζητούμενο.
Το δεύτερο και ίσως ουσιαστικότερο, είναι το ποιος είναι καθ’ ύλην αρμόδιος να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει για τόσο λεπτά θέματα! Κανείς αιρετός ή μη, δεν μπορεί να διαπραγματεύεται πίσω από κλειστές πόρτες για λογαριασμό του λαού της Σαλαμίνας.
Κανείς εξωθεσμικός, δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνδιαλέγετε με ΚΑΝΕΝΑΝ για λογαριασμό του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε φυσικά της Δημάρχου. Μην ξεχνάμε άλλωστε η Δήμαρχοςεκτελεί εντολές του Δημοτικού Συμβουλίου κι αυτές οφείλει να εφαρμόζει.
Είναι απορίας άξιον πως εμπειρότατοι ή αξιολογότατοι πολιτικοί ταγοί της πλειοψηφίαςανέχτηκαν δυο άσχετους εξωθεσμικούς να συνδιαλέγονται για λογαριασμό τους με την Ι. Μονή κατ’ εντολή αλήθεια ποίου; Αυτό το δικαίωμα δεν μπορούσε να τους το παραχωρήσει ούτε η ίδια η Δήμαρχος γιατί κι αυτή είναι εντολοδόχος του Δημοτικού Συμβουλίου και τέτοια εντολή είναι σαφέστατο ποτέ δεν δόθηκε.

Αυτό από μόνο του κι έξω από την ουσία του θέματος είναι ενδεικτικό της παρακμής των πολιτικών μας στόχων και του εκφυλισμού της πολιτικής ζωής του τόπου.
Χωρίς καμιά διάθεση πολιτικής αντιπαράθεσης με την παρούσα Δημοτική αρχή, άλλωστε κάναμε το λάθος να την στηρίξουμε προεκλογικά -ουδείς αναμάρτητος- θέλουμε να τονίσουμε την ιστορική ευθύνη των μελών της πλειοψηφίας, η οποία στον βωμό μιας άρρωστης ενότηταςσιωπά κι ανέχεται τα πάντα, τουλάχιστον δημόσια γιατί εσωτερικά στα προσυμβούλια το τι γίνεται δεν το γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει.

Το ζητούμενο είναι το τι περνά στον κόσμο. Άκρα του τάφου σιωπή και ανοχή και γι’ αυτή την κατάσταση θα λογοδοτήσετε κυρίες και κύριοι αύριο όταν θα έρθει η ώρα να κριθείτε και θα κριθείτε απ τον λαό της Σαλαμίνας αυστηρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου