Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας για τη ΔΕΗ


ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ στην 26η Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε το θέμα που αφορά την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος πωλήσεων ΔΕΗ Σαλαμίνας από την 01.10.2016 και η μεταφορά της δραστηριότητας του στα αρμόδια καταστήματα διοικητικής υπαγωγής.


To Δημοτικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ

.-Εκφράζει την άμεση αντίθεσή του στην αναστολή λειτουργίας του καταστήματος πωλήσεων ΔΕΗ Σαλαμίνας από την 01.10.2016


.-Θεωρεί ότι η προτεινόμενη αναστολή λειτουργίας είναι ασυμβίβαστη με το νησιώτικο χαρακτήρα της Σαλαμίνας και για τα συγκριτικά πληθυσμιακά χαρακτηριστικά του νησιού (περίπου 70.000 μόνιμοι κάτοικοι , που εποχιακά & ιδιαίτερα την θερινή περίοδο ανέρχονται στις 250.000).

.- Καταδικάζει την περαιτέρω υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους κατοίκους του νησιού μας , που αντιμετωπίζουν στην πλειοψηφία τους την οικονομική κρίση και υποχρεώνονται να επωμισθούν και το κόστος της διακίνησής τους από και προς τη Σαλαμίνα για να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους.

.-Θα προβεί σε κάθε μορφής δράση και κινητοποίηση προκειμένου να εμποδίσει την περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού μας.

Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί:
.-Βουλευτές Β΄ Πειραιά

.-Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρο Παναγιώτη
.-Δ/νση πωλήσεων .Ε.Η.

.-Τοπικό Τύπο


Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε:


Ο Προεδρεύων του .Σ/λίου                  Ο Γραμματέας                      Τα Μέλη

Δερτούζος Εμμανουήλ Σπ. Κουτσούκος Υπογραφές παρόντων


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

3 σχόλια:

  1. Είναι πολιτικά ανεπίτρεπτο έως ανήθικο να μην πω παράνομο να προεδρεύει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας δημοτικός σύμβουλος (Δερτούζος) όταν με την ίδια σύνθεση το σημερινό δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα τον έχει στείλει στον εισαγγελέα.



    Στην συνέχεια ο Δ.Σ. ο κ. Κορρός Μιχάλης είπε ότι την 1-10-2014 παρέλαβε το αρχείο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Δερτούζο Εμμανουήλ , ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι χρεωμένα στην Δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή και ένα χρέος το οποίο έχει αποδεχτεί η επιχείρηση και ήδη έχει αρχίσει να το αποπληρώνει. Επίσης παρουσίασε αλληλογραφία της Δευτεροβάθμιας με την τηλεφωνική εταιρεία που αναφέρεται σε ενεργοποίηση των συνδέσεων, σε λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί καθώς και σε έγγραφο που ζητούν να τους γνωρίσουν συνολικά τις συνδέσεις που έχουν γίνει με λεπτομερή στοιχεία οι οποίες ανέρχονται στις 52 καθώς και 7.500€ σε δώρα και επιδοτήσεις. Κατόπιν η Δήμαρχος αναφέρθηκε και αυτή σε 24 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με μεγάλο χρόνο ομιλίας και απλήρωτους λογαριασμούς.
    Κατόπιν δόθηκε ο λόγος στον Δ.Σ κ. Δερτούζο Εμμανουήλ ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Κορρός είπε ότι ουδέποτε σαν Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής έκανε αίτηση προς την εταιρεία για ενεργοποίηση γραμμών κινητής τηλεφωνίας και ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος της Σαλαμίνας ανέλαβε όλη την ευθύνη . Μετά τοποθετήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί του θέματος .
    Η τελική κοινή πρόταση διαμορφώθηκε ως εξής : Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
    .
    Ακολουθεί διαλογική συζήτηση που με λεπτομέρεια αναφέρεται στο απομαγνητοφωνημένο πρακτικό της Συνεδρίασης και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του, τα ανωτέρω ,
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α
    Να διαβιβασθεί η υπόθεση στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και η οφειλή που αφορά λογαριασμούς συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , του Δήμου Σαλαμίνας και του Λιμενικού Ταμείου να πληρωθούν από τους κατόχους τους.
    .
    Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
    Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
    Σαλαμίνα 5-2- 2015
    Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.
    ΛΕΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΌΦΩΝΗ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ δημοτικού συμβουλίου υπάρχει να πας στον εισαγγελέα .Αν είσαι μάγκας δώσε στην δημοσιότητα τα 52 ονόματα με τούς κατόχους των κινητών να βγάλουμε και εμείς τα συμπεράσματα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η ΟΜΟΦΩΝΗ που είναι πότε θα περαστεί διαύγεια ΑΥΡΙΟ;;
    Το ψήφισμα εκει που αναφέρει: Θα προβεί σε κάθε μορφή δράση και κινητοποίηση Επρεπε να αναφέρει και ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.......30/9/2016 .....ώρα τάδε
    Ούτε ένα πανό πως θα ενημερωθεί ο κόσμος για ΑΥΡΙΟ;;
    Ούτε μία επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από Γραφείο Δημάρχου.


    ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή