Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Παναγιώτης Γκιόκας: Νέο Κέντρο Υγείας στη Νίκαια και πολύ σύντομα και στο Ρέντη.

Ο Δήμος Σαλαμίνας έχει αποκλειστεί από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα 
για έργα  και του νέου σχεδιασμού κοινωνικών δομών, 
ή
κάτι άλλο συμβαίνει;;;


Η λειτουργία του καινούριου Κέντρου Υγείας είναι στο ανακαινισμένο κτίριο της οδού Καισαρείας 30-32 στη Νίκαια .
Εκεί μεταφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες που βρίσκονταν στο παλιό κτίριο του ΙΚΑ στην οδό Μούγλων, μαζί με το μικροβιολογικό και το κυτταρολογικό τμήμα που ήταν στην οδό Λαμψάκου.
Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν να εξυπηρετούνται με ραντεβού, από όλες τις ειδικότητες γιατρών και για όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Η νέα Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, είναι πλέον καθετοποιημένη, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία, οι αναμονές και οι άσκοπες μετακινήσεις των ασθενών.
Στο κτίριο, λειτουργούν τα ιατρεία όλων των παθολογικών, χειρουργικών και εργαστηριακών ειδικοτήτων.
Επιπλέον, εκτός από τους δικαιούχους των Ασφαλιστικών Ταμείων, το Κέντρο Υγείας θα εξυπηρετεί δωρεάν και όλους τους ανασφάλιστους και άπορους πολίτες.
Οι ασθενείς θα πηγαίνουν πλέον στο νέο Κέντρο Υγείας, όχι απλά για συνταγογράφηση, αλλά για ολοκληρωμένη ιατρική παρακολούθηση, πλήρη εργαστηριακό έλεγχο και όλες τις εξετάσεις.
Και στην Νίκαια μόλις πριν λίγα χρόνια, ακουγόταν ότι «το ΙΚΑ κλείνει και φεύγει από τη Νίκαια», αλλά τελικά αναβαθμίζονται οι Υπηρεσίες φροντίδας της Πρωτοβάθμιας Υγείας και μάλιστα με έμφαση στην πρόληψη.
Μπράβο και πολλά Συγχαρητήρια

Πηγή:  παναγιωτης γκιοκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου