Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΠΛΟΙΩΝ

Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Πειραιά, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά με αριθ. πρωτοκόλλου 2302 κατά παντός υπευθύνου, για την παράνομη πρόσδεση του πλοίου SEA LADY στην Κυνόσουρα.
Είχε προηγηθεί με την πρόσδεση του πλοίου την Κυριακή 10/3 έγγραφο καταγγελία στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το οποίο είχε δώσει την άδεια μεθόρμισης.

Αποδείχθηκε στο πέρασμα των χρόνων, ότι τα ευχολόγια, τα έγγραφα , οι διαμαρτυρίες και οι επιστολές, οι οποίες έχουν σταλεί εκατοντάδες διαχρονικά, δεν έχουν αποτέλεσμα. Η Κυνόσουρα εξακολουθεί και ασελγείται βάναυσα.
Θεωρούμε ότι η μηνυτήρια αυτή αναφορά, θα είναι η αρχή για να σταματήσει η παρανομία στον Ιερό χώρο και να μπορέσει η Κυνόσουρα να γίνει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς όπως όλοι ονειρευόμαστε, για να δικαιωθούν οι αγώνες όλων εκείνων που προσπαθούν πολλά χρόνια πριν από εμάς.
Καλούμε την Περιφέρεια και τον Δήμο Σαλαμίνας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.
Ο αγώνας για τον Ιστορικό Αρχαιολογικό χώρο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας είναι πέρα και έξω από κόμματα και Δημοτικούς Συνδυασμούς


Την μηνυτήρια αναφορά υπέγραψαν:
Μάνος Δερτούζος Δημοτικός Σύμβουλος, 
Γιώργος Κοκκινίδης 
και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Ο.Ε.Ε.Σ.Σ η ο οποία εκπροσωπήθηκε απο τους Γιαννούλη Δημήτρη Γ. Γραμματέα και Βούλγαρη Τζωρτζίνα Αντιπρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου