Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΡΜΑ - Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2018: η διαδήλωση στην Σαλαμίνα

Στα πλαίσια του σχεδίου μας για τον Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη, οργανώσαμε διαδήλωση στους δρόμους της Σαλαμίνας με στόχο τα τοπικά γραφεία – γιάφκα των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
Προσυγκεντρωθήκαμε στην πλ. Μπόσκου καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει και να ενισχύση τις δυνάμεις του Μαχητικού Αντιφασισμού στον αγώνα απέναντι σε φασίστες και ακροδεξιά. Η διαδήλωση με την συμμετοχή ντόπιων και Περαματιωτών και με τον παλμό αντιφασιστικών και ταξικών συνθημάτων κινήθηκε επί της Λεωφ. Φανερωμένης δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις στις γειτονιές, με τον κόσμο να βρίσκεται στα μπαλκόνια και στον δρόμο αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της κινητοποίησης στην περιοχή. Στο ύψος των έρημων τοπικών γραφείων των νεοναζί εγκληματιών, οι οποίοι μονίμως λείπουν, πραγματοποιήσαμε συμβολική στάση και σβήσαμε ό,τι είχε μείνει από την ντόπια δράση τους, δηλαδή καναδυό σπρεύ. Κατόπιν, συνεχίσαμε στην Λεωφ. Σαλαμίνος.

Η σύγκρουση με τις τελευταίες τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής πρέπει να δημιουργήσει ένα δίκτυο αγωνιστών του ταξικού εργατικού κινήματος. Σε Σαλαμίνα – Πέραμα, Πειραιά, Άλιμο – Νότια Προάστια, Μαρούσι – Νέο Ηράκλειο και Βόρεια προάστια δεν τσακίζουμε μόνο τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα αλλά συγκρουόμαστε με την ανασυγκρότηση της ρατσιστικής και εθνικιστικής ακροδεξιάς.
Πολιτική εκδήλωση στον Πειραιά
Παρασκευή 14/9, πλατεία Κοραή 7μμ.
Τοπικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις:
Σαλαμίνα, Τετάρτη 12/9, πλατεία Μπόσκου 7μμ.
Μαρούσι, Τετάρτη19/9, Σταθμός ΗΣΑΠ 7μμ.
Άλιμος, Πέμπτη 20/9, Λεωφ. Ελευθερίας & Θουκυδίδου 7μμ.




πηγή:ormantifa.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου