Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ - ΜΕΛΟΣ ΤΗ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ                                                                                                          Γράφει ο δημοσιογράφος
                                                                                                                        Τάσος Καραντής

Επίθεση δέχτηκε σήμερα (15/9) το απόγευμα, το μέλος της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας Β.Π. στο Πέραμα, μόλις βγήκε από το καραβάκι.
Όπως μας πληροφόρησε πριν λίγο, η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, κατά τις 7 το απόγευμα το μέλος τους Β.Π. (τα στοιχεία του είναι γνωστά στο "salamina press" ), δέχθηκε επίθεση από μικρή ομάδα νεαρών, όπου τον ξυλοκόπησαν, άγρια, με κλωτσιές και μπουνιές, μπροστά στον κόσμο! 


Οι περαστικοί δεν έμειναν αμέτοχοι, αλλά έσπευσαν να σώσουν τον άνθρωπο, όμως δεν μπορούσαν "να τους ξεκολλήσουν από πάνω του" (όπως ακριβώς μας μεταφέρθηκε) τους νεαρούς που τον χτυπούσαν με λύσσα!
Ευτυχώς, σύντομα, επενέβη το λιμεναρχείο, όπου με την εμφάνισή του, τράπηκαν σε φυγή οι τραμπούκοι.

Ο Β.Π. μετακομίσθηκε στο Κρατικό της Νίκαιας κι ευτυχώς, δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά έχει δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό. Έχει σπεύσει η Ασφάλεια για να του πάρει κατάθεση κι έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου για τους θύτες.
Το "salamina press"  θα επανέλθει σύντομα με νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου