Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ – Θα μιλήσει έμπρακτα η Σαλαμίνα κι οι Σαλαμίνιοι;

Γράφει ο δημοσιογράφος
Τάσος Καραντής

Βούιξε όλη η Ελλάδα για την τραμπούκικη επίθεση στον 28χρονο Σαλαμίνιο στο Πέραμα! Πρώτο έβγαλε την είδηση το «salamina press», αλλά ακολούθησε η δημόσια τηλεόραση, σχεδόν όλος ο Τύπος, καθώς κι ανακοινώσεις από το κυβερνών κόμμα, τη νεολαία του και τη Βουλευτή μας Β’ Πειραιά κ. Νίνα Κασιμάτη! Το «salamina press» μίλησε με τη μάνα του (θα επανέλθουμε). 

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ για μια ΜΑΝΑ να ακούει από το κινητό τον ξυλοδαρμό του γιου της! Η τρομοκρατία των Σαλαμινίων πρέπει να τελειώσει ΤΩΡΑ! Οι δράστες (ο νεαρός θα δώσει κατάθεση για το επεισόδιο) να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Δεν θέλουμε να θρηνήσουμε έναν Σαλαμίνιο Φύσσα! Οι Σαλαμίνιοι πρέπει να μιλήσουν! Να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική τρομοκρατία, τις στοχοποιήσεις και τις επιθέσεις για λόγους διαφορετικής ιδεολογίας! Πρέπει να δοθεί ένα τέλος! Και δεν εννοούμε μόνο αυτό που θα δώσει η Δικαιοσύνη! Πρέπει να πάρει έμπρακτη θέση η δημοτική αρχή κι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αποτελεί ύψιστο χρέος αν είναι δημοκράτες! Όχι μόνο ανακοινώσεις! Πράξεις! Αποτελεί ύψιστο χρέος τους! Όταν βοά όλη η Ελλάδα για τη Σαλαμίνα, η ίδια η Σαλαμίνα δεν  μπορεί να σιωπά!
Η ανακοίνωση της Βουλευτού Β’ Πειραιά κ. Νίνας Κασιμάτη

«Απόψε που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις #σιγά_μη_φοβηθώ για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του δικού μας Παύλου Φύσσα από τη ΧΑ στο Κερατσίνι, σύντροφός μας από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από Χρυσαυγίτες που του είχαν στήσει καρτέρι βγαίνοντας από τα φέρρυ στο Πέραμα. Έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρίσκομαι δίπλα του γιατί έχω μεταβεί στο εξωτερικό για εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης. Επικοινώνησα με τη μητέρα του για να της εκφράσω τη συμπαράστασή μου ως φίλη του και συντρόφισσα, αλλά και ως Βουλευτής για να της εγγυηθώ την πίεση που θα ασκήσω στις Αρχές μαζί με όλους τους συναδέλφους μου για τη διαλεύκανση της εγκληματικής ενέργειας. Οι Χρυσαυγίτες θέλουν να αιματοκυλήσουν ξανά τη δημοκρατική, πατριωτική, αντιφασιστική Β’ Πειραιά. Δεν θα τους περάσει.»(από τον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b).

Βούιξαν όλα τα ΜΜΕ!

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/224512/epithesi-xrysavgiton-kata-nearoy-sto-perama-nosileyetai-sto-geniko-kratiko

https://www.altsantiri.gr/ellada/epithesi-chrysaygiton-kata-nearoy-sto-perama/

http://www.avgi.gr/article/10808/9166933/epithese-se-28chrono-pou-pegaine-sten-antiphasistike-synaulia-sto-perama-video-


https://www.zougla.gr/greece/article/epi8esi-xrisavgiton-enantion-nearou-melous-tou-siriza-sto-perama

http://www.documentonews.gr/article/epithesh-se-28xrono-poy-phgaine-sthn-antifasistikh-synaylia-sto-perama-video

http://www.ant1news.gr/news/Society/article/514727/epithesi-se-nearo-sto-perama

http://www.in.gr/2018/09/15/greece/epithesi-xrysaygiton-se-28xrono-sto-perama/

https://left.gr/news/epithesi-se-28hrono-poy-pigaine-stin-antifasistiki-synaylia-sto-perama-vinteo

http://www.efsyn.gr/arthro/dehthike-epithesi-prin-paei-sti-synaylia-gia-ton-fyssa

https://www.kar.org.gr/2018/09/15/epithesi-chrysaygiton-kata-nearoy-sto-perama/

https://www.news247.gr/koinonia/epithesi-chrysaygiton-sto-perama.6648481.html

1 σχόλιο: