Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Tον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ συνάντησε ο Πρωθυπουργός: «Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη»

«Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι, ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη».
Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που πρόσφατα έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα.
Θυμίζουμε ότι ο Β. Παπαμιχαήλ είχε αποβιβαστεί από το φεριμπότ και περίμενε στην αφετηρία των λεωφορείων προκειμένου να πάει στη συναυλία «5 Χρόνια #σιγά μη φοβηθώ» στον πολυχώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας. 
Οι δύο δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα, πλησίασαν το θύμα από πίσω και άρχισαν να τον χτυπούν τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, στο σώμα και στα χέρια.
Ο ένας δράστης έτρεξε κατευθείαν προς τον νεαρό αντιφασίστα, του έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον έριξε κάτω κι άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. Μετά εμφανίστηκε ο δεύτερος. Πήγε κι εκείνος κατευθείαν επάνω του και χωρίς μια λέξη του επιτέθηκε.
«Θα σας τελειώσουμε, η Χρυσή Αυγή θα σας τελειώσει» φώναζαν οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι δράστες εξαφανίστηκαν και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ.
Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Κρατικής Ασφάλειας της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου