Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Και Αλέξανδρο Παναγούλη και Χ.Α.;

Συντάκτης: ΝΟ.ΡΑ. - efsyn.gr

Απορίες αλλά και έντονη δυσφορία δημιουργεί στους πολίτες της Σαλαμίνας η στάση της δημάρχου Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου. Η δήμαρχος φαίνεται πως νιώθει οικεία με τη Χρυσή Αυγή (καθώς «2.700 ψήφοι είναι αυτοί» όπως ακούστηκε σε δημοτικό συμβούλιο).

Η ίδια σήμερα προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντενί Λανγκλουά, «Αλέκος Παναγούλης: Το αίμα της Ελλάδας» στο δημαρχείο (στις 19.00) δείτε εδώ. Η πρωτοβουλία αυτή θα ήταν αξιέπαινη, αν τρεις μόλις μέρες πριν, στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, δεν στεκόταν δίπλα (και δεν ήταν η πρώτη φορά) στον γνωστό χρυσαυγίτη υπόδικο, βουλευτή Γ. Λαγό.

Ο ίδιος συνοδευόταν από ομάδα 20 χρυσαυγιτών, οι οποίοι επιτέθηκαν σε διαμαρτυρόμενους πολίτες και γι’ αυτό χρειάστηκε επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ... Περίεργα πράγματα. Ισως όχι τόσο περίεργα για τον βουλευτή Στ. Παναγούλη, ο οποίος θα παρευρεθεί στην παρουσίαση, παρότι ενημερώθηκε για τη σχέση της δημάρχου με τη Χ.Α. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου