Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή σε μία μόνο φωτογραφία!

Του Σπύρου Γουδέβενου
Νέο ενοχοποιητικό υλικό, βγήκε σήμερα στην δημοσιότητα, για την Χρυσή Αυγή, με φωτογραφίες που εστιάζουν στην ερωτική σχέση των μελών τη Χρυσής Αυγής με τα όπλα......Μία από αυτές, όπως την είδα, απεικονίζει το τι είναι στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή, και μιλάω για αυτή ....
1. Αρχίζω με τα πιο μαλακά, και την αφίσα, αριστερά, με την αιμοδοσία μόνο για Έλληνες....Μία φαινομενικά πράξη αλληλεγγύης, που με το εθνικό κριτήριο (μόνο για Έλληνες) όχι χάνει κάθε σημασία, αλλά γίνεται αμέσως πράξη μίσους. Το αίμα, αποτελεί αγαθό μόνο για τον έλληνα ασθενή, και άσε τον αλλοδαπό να πεθάνει. Γιατί αν ποτέ κατάφερνε να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, αιμοδοσίες θα είχαμε μόνο για Έλληνες, και όλοι οι αλλοδαποί ασθενείς που θα είχαν ανάγκη αίμα θα πέθαιναν...! 
(Μίλησα για εθνικό κριτήριο, μιλώντας για τους Έλληνες, γιατί οι αμόρφωτοι της Χρυσής Αυγής μιλάνε για ελληνική φυλή, όταν είναι γνωστό ότι το ελληνικό έθνος είναι αποτέλεσμα, πολυφυλετικής ανάμιξης μας, ανά του αιώνες)
2. Στο Backround της φωτογραφίας, έχουμε την φράση Έσσεται Ήμαρ . που ενημερωτικά το καθιέρωσαν τα εθνίκια, από το άλμπουμ των Terror X Crew με αρχαιοελληνικούς ύμνους, και βραβεύτηκαν μάλιστα το 2001 από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Μετώπου, κύριο ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ! 
Βέβαια, επειδή οι Χρυσαυγίτες είναι ναζί, παρά τα αντίθετα που λένε στον κοσμάκη και στους ανακριτές για να γλιτώσουν την στενή, τα "σ" του "¨Εσσεται", είναι αρχαιοελληνικά....Ή μήπως ΟΧΙ; Ή μήπως φέρνουν καλύτερα στα σύμβολά των "SS";; (γιατί είναι ηλίθιοι οι ψηφοφόροι της Χ.Α., που πιστεύουν οτι οι Χρυσαυγίτες έχουν ιδέα από Αρχαία Ελλάδα)
3. Πάμε στον γορίλα της Χρυσής Αυγής, που στα πλαίσια "εκπαίδευσης" , προτάσσει το περίστροφο στον άοπλο εκπαιδευόμενο. Η φωτογραφία, και αυτή η σκηνή, με συγκλόνισε είναι η αλήθεια, αν και την έχουμε δει οι περισσότεροι σε πολλές αμερικάνικες ταινίες. Αλλά η εικόνα, μιλάει για ένα Χρυσαυγίτη που κρατάει και προτάσσει το όπλο, όχι ως στρατιωτικός, όχι ως αστυνομικός, αλλά ως ΜΑΦΙΟΖΟΣ που είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον άοπλο απέναντι του!
Αν κάποιος νομίζει, ότι αυτά τα όπλα  θα τα χρησιμοποιούσαν ποτέ για να αντιμετωπίσουν τον "Τούρκο εισβολέα" είναι παντελώς ηλίθιος. Τα όπλα, για τους χρυσαυγίτες είναι μόνο για την "νύχτα", όπως έχουν συνηθίσει  τόσα χρόνια άλλωστε. Για μαφιόζικες δουλειές και μόνο!
ΠΗΓΗ: Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου