Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Εφιαλτικές ώρες για 22χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα

Τέσσερις Πακιστανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά για αρπαγή και ληστεία ενός 24χρονου και απόπειρα βιασμού μιας 22χρονης μέσα σε σπίτι...
στη Σαλαμίνα. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες,  ηλικίας 20, 34, 34 και 35 ετών αντίστοιχα,έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν στην οικία του 24χρονου στη Σαλαμίνα, εντός του οποίου βρίσκονταν και η 22χρονη, την οποία ένας από τους δράστες αποπειράθηκε να βιάσει.
Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο της 22χρονης, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από αυτήν τα κλειδιά. Οι δράστες αφαίρεσαν από τα δύο θύματα χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.
Ο 24χρονος μεταφέρθηκε από τους δράστες με το προαναφερθέν αυτοκίνητο σε άγνωστη οικία, από όπου οι συλληφθέντες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και απαίτησαν από τον πατέρα του απαχθέντα, που βρίσκεται στο Πακιστάν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ για την απελευθέρωση του.
Ο τελευταίος κατέβαλε το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό σε συνεργό των δραστών στο Πακιστάν και στη συνέχεια αυτοί τον απελευθέρωσαν, εγκαταλείποντάς τον δεμένο, στο Χαϊδάρι, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου