Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

"Ευρώπη ξύπνα πας "φουλ" για ...GAME OVER"!


Image

Η επίθεση τζιχαντιστών στην καρδιά της Ευρώπης ελπίζουμε ότι θα έχει αφυπνίσει τους ηγέτες και τους αξιωματούχους της Γηραιάς ηπείρου, που γνωρίζουν πάρα πολλά για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την λειτουργία του αλλά δείχνουν  άσχετοι με πολλά άλλα μεταξύ των οποίων και με την γεωπολιτική. Κανείς μας δεν είναι ασφαλής από την αποτρόπαια μάστιγα των φανατικών . Που σ΄ αυτή τη φάση της ιστορίας είναι οι τζιχαντιστές.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία για να καταλάβει κάποιος ότι στα καραβάνια των μεταναστών που περνούν με κάθε τρόπο στην Ευρώπη υπάρχουν “φυτεμένοι” φανατικοί που έχουν αποστολή να “πληγώσουν” τη Δύση όσο πιο πολύ μπορούν. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός κι έχει εδώ και καιρό επισημανθεί . Όχι μόνο από τον Πάνο Καμμένο που κατηγορηθηκε ότι το έκανε με αδόκιμο και “άγαρμπο” τρόπο. Η αλήθεια όμως είναι μία : οι βορειοευρωπαίοι μπορεί μέχρι πριν από λίγες ώρες να θεωρουσαν υπερβολικούς τους φόβους για την διείσδυση ισλαμιστών φανατικών στις γειτονιές τους. Ο αποκεφαλισμός στο εργοστάσιο της Γκρενόμπλ και η επίθεση των τζιχαντιστών είναι περίτρανη απόδειξη ότι κανείς δεν μπορεί πια να κοιμάται ήσυχος. Δυστυχώς.

Όσοι ήθελαν να πιστεύουν ότι η επίθεση στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό πριν από έξι μήνες ήταν “τυχαία” θα έχουν προφανώς αναθεωρήσει τις απόψεις τους. Θα έπρεπε να το είχαν κάνει παλιότερα όταν είχαμε τον αποκεφαλισμό βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο. 

Οι Ευρωπαίοι και για να είμαστε απολύτως δίκαιοι οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους εμφανίζονται εξαιρετικά απρόθυμοι να βοηθήσουν τις χώρες που σηκώνουν το τεράστιο βάρος υποδοχής των κυμάτων μεταναστών . Η Ιταλία και η Ελλάδα είναι οι χώρες “αναχώματα” για τον όποιο έλεγχο μπορεί να γίνει στο ποιος και με τι σκοπούς μπαίνει στην Ευρώπη. Δεν λέμε ότι αυτοι οι έλεγχοι μπορούν να είναι απολύτως απατολεσματικοί, αλλά προς το παρόν είναι οι μοναδικοί που υπάρχουν.

Για να μην επικαλεστούμε τον Καμμένο που ενοχλεί πολλούς - κυρίως “χαρτοδιακάδες των Βρυξελλών- θα υπενθυμίσουμε ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Μ.Ρέντσι αποκάλεσε ,ούτε λίγο ,ούτε πολύ άχρηστους τους Ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι ακόμη και τώρα αντιμετωπίζουν την απειλή της παράνομης μετανάστευσης ,εξαιρετικά …ελιτίστικα. 

Όλα αυτά δυστυχώς ,όσο κι αν ενοχλούνται οι όψιμοι “φιλοευρωπαϊστές” όλη αυτή η υπόθεση έχει σχέση με το “ελληνικό ζήτημα” . Όσο κι αν προσπαθήσουμε να τα αποσυνδέσουμε είναι αδύνατον να “καταρρίψουμε” τη λογική. Μια Ελλάδα σε κατάρρευση θα είναι μια τεράτια “μαύρη τρύπα” στον “ευρωπαϊκό φράχτη” που ακόμη κρατά εκτός ΕΕ ότι μπορεί να κρατήσει σε σχέση με τον ισλαμικό εξτρεμισμό. Και όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, η Ελλάδα θα είναι αυτή που θα πληγεί λιγότερο -για να μην πούμε ελάχιστα- από την ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών και φανατικών. Η Ελλάδα δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος. Δεν αντιπροσωπεύει αυτό που οι φανατικοί θέλουν να πλήξουν. 

Δεν πρόκειται για “φθηνο εκβιασμό” όπως πάλι θα σπεύσουν να υποστηρίξουν οι “οψιμοι φιλοευρωπαϊστές”. Πρόκειται για την πραγματικότητα που οι εταίροι μας θα πρέπει να αποδεχτούν. Η Ελλάδα ήδη δυσκολεύεται αφάνταστα να διαχειριστεί το συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα παράνομης μετανάστευσης. Τα μέσα που διαθέτει δεν επαρκούν και η παρατεταμένη οικονομική κρίση και αβεβαιότητα κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα. Αν καταρρεύσει ολοκληρωτικά τότε τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να ελεγχθεί. Και τότε είναι βέβαιο ότι το game over του κ.Τουσκ δεν θα έχει να κάνει με την Ελλάδα ,αλλά με την ίδια την ΕΕ.

Καλό είναι λοιπόν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να σταματήσουν να ονειρεύονται μόνο κέρδη σε ευρώ από την χρηματοπιστωτική οικονομία του “κοπανιστου αέρα” και να προσγειωθούν στην σκληρή πραγματικότητα. Γιατί ως γνωστόν όταν στην οθόνη γράψει game over πρέπει να ρίξεις χρήμα για να ξαναδουλέψει το “μηχάνημα”.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου