Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έπιασε δυναμικά δουλεια ο νέος υπεύθυνος των λαϊκών αγορών


Σαλαμινα Εμπορικος Συλλογος

Πηγή: Σαλαμινα Εμπορικος Συλλογος

Εμποροβιομηχανικος Συλλογος Σαλλαμινος 
Έπιασε δυναμικά δουλεια ο νέος υπεύθυνος των λαϊκών αγορών Σαλαμινας κ. Ιωαννης Σκιαθητης ,με επισκέψεις αλλα και παρατηρήσεις στις λαϊκές του νησιού μας , με στόχο να να εφαρμόσουν τα νόμιμα και να ξεκαθαρίσουν οι κακές νοοτροπίες στις λαϊκές του νησιού μας
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας έχει απο την πρώτη μέρα στενή συνεργασία με τον νεο αρμόδιο του Δημου ,και θα βρίσκετε κοντά του σε οτι χρειαστεί στο δύσκολο έργο του, σε μια θέση που κανένας μέχρι και σημερα δεν μπόρεσε να φέρει θετικά αποτελέσματα και να προστατέψει το τοπικό Εμπόριο .
Την Πέμπτη υπήρξε παρουσια μας και του κ.Ι. Σκιαθητη ,ΝΕΑ επίσκεψη- αυτοψία στην λαϊκή με την παρουσια του Αντιπεριφερειαρχη κ. Χατζηπερου ,του Γ.Γ κ.Αθανασουλια του Υπουργείου Εμπορείου και υπαλλήλων του, οπού κατέγραψαν τον αριθμό των Έμπορων .
.Και αυτό μετά την πρόσφατη επιστολή μας με την καταμέτρηση μας , της περασμένης πέμπτης με τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό τον πάγκων σε αυτήν .
Και τώρα περιμένουμε απο τον Δήμο την σύσταση της επιτροπή ελενχου, η οποία αν δουλέψει σωστά θα προσφέρει πολλές λύσεις ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου