Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

14.944 προσλήψεις στο Δημόσιο και Δήμους!


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – 14.944 προσλήψεις στο Δημόσιο και Δήμους!

Μπαράζ από προσλήψεις στο Δημόσιο και Δήμους θα γίνουν έως το τέλος του 2015 δηλαδή σε τρεις μήνες σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Οι προσλήψεις θα αφορούν 6.500 προσλήψεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς όπου συνολικά θα φτάσουν τις 6.500 ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες προσλήψεις στα ΕΛΤΑ από τις 581 συνολικά που θα προκηρυχθούν.
Στο πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους θα προσληφθούν 1.549 όπου θα αφορούν καθηγητές φυσικής αγωγής και αφορούν θέσεις για στελέχωση των δημοτικών γυμναστηρίων.
Παράλληλα εποχικοί οδηγοί , εργάτες χειριστές μηχανημάτων για την καθαριότητα των δήμωνθα προσληφθούν το επόμενο διάστημα με πολλές προκηρύξεις να έχουν ξεκινήσει ήδη και στο σύνολο να ανέρχονται περίπου στις 1.500.
Στο ΑΣΕΠ έτοιμη για προκήρυξη είναι η πρώτη προκήρυξη για τις προσλήψεις στα νοσοκομεία του ΕΣΥ και συνολικά ως το τέλος του χρόνου θα προσληφθούν 2.440 γιατροί παραϊατρικοί και νοσηλευτές.
Το Υπουργείο Πολιτισμού τρέχει ήδη προσλήψεις αρχαιολόγων συντηρητών και εργατών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όπου συνολικά ο αριθμός των προσλήψεων θα φτάσει τις 1.822.
Προσλήψεις κάνει και η ΔΕΗ για εποχικούς υπαλλήλους με σχεδόν καθημερινή την έκδοση προκηρύξεων για διάφορες υπηρεσίες της.
press-news.gr
http://www.redder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου