Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κυρία Νάννου .(( στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα )) !!!!.




Αναρτήθηκε από http://papadoland.blogspot.gr/

Από τον περασμένο Απρίλιο ο Γιάννης Τσαβαρής είχε ανακοινώσει την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και της Περιφέρειας Αττικής για την συντήρηση του οδικού δικτύου Σαλαμίνας προυπολογισμού 500.000 ευρώ .
Η πίστωση αυτή εξασφαλίσθη επί των ημερών  του  στις αρχές του 2014 . Το έργο ξεκίνησε να εκτελείται στην περιοχή << Άγιος Αθανάσιος >>  Αιαντείου  και όπως μας ενημέρωσε ο εργολάβος  θα συνεχισθεί στον Άγιο Νικόλαο και στην παράλια των Βασιλικών. Εσείς Κυρία Ναννου  πότε θα αποφασίσετε να βγείτε από το γραφείο σας, να τρέξετε να φέρετε χρήματα για την Σαλαμίνα,,  Σκοπεύετε να κάνετε κάτι για το αυτονόητο ,, Τα έργα που είχαν προγραμματισθεί επί Τσαβαρή κάποια στιγμή θα τελειώσουν μετά ,,,,,,,,,,, Τι μέλλει γενέσθαι !!!!!! Αλλά ,,,, όπως λέει και ο σοφός λαός μας (( στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα )) !!!!.

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο με την ανάρτηση, αλλά έχω εκνευριστεί πολύ διαβάζοντας το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλλα στην REAL NEWS με τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ / ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Κύριε Κυριάκο Μαριδάκη με τις υστερόβουλες και ιδιοτελείς ανακρίβειες που δίνεις σε σοβαρούς δημοσιογράφους, μακάρι να γίνει πράξη η κατασκευή Ναυπηγείου από την COSCO. Τα συν είναι πολλά: ανάπτυξη του νησιού, προσφορά εργασίας στους συμπολίτες μας, έσοδα στον Δήμο (γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες είναι Κινέζοι και θα πληρώνουν). Όσο για την ιστορία που τόσο πολύ κόπτεσαι να είσαι σίγουρος ότι αυτοί θα την σεβαστούν και θα αξιοποιήσουν τον αρχαιολογικό χώρο. Ενώ εσύ και η οικογένεια σου δεν σεβάστηκες τόσα χρόνια. Την χρησιμοποίησες προς ίδιον όφελος. Θέλω να πιστεύω για προσωπική σας προβολή και διαφήμιση. Δεν υπονοώ τίποτε άλλο.
    Την ιστορία του ο κάθε τόπος δεν την σέβεται στρώνοντας κόκκινα χαλιά πάνω σε παλέτες και να γινόμαστε νούμερο σε όλη την Ελλάδα.
    Την ιστορία μας ας την σεβαστούν οι ξένοι αφού εμείς είμαστε ανάξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή