Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η απάντηση του διαχειριστή μας στον (ανώνυμο 7/12/16 9:56) έτσι για την ιστορία για να δουν και οι αναγνώστες ποιος είναι ο ψεύτης, το λαμόγιο και ο κουτός

Η απάντηση του διαχειριστή μας στον (ανώνυμο 7/12/16 9:56) έτσι για την ιστορία για να δουν και οι αναγνώστες ποιος είναι ο ψεύτης, το λαμόγιο και πιο ο κουτός κι από τα λάχανα. Να δούνε ποιος κάνει εμπάργκο σε ποιόν, είναι αυτό που ο θυμόσοφος λαός μας λέει, ”… θύμωσε ο Αγάς κι έκοψε τα ”φρύδια”  του…” περαστικά σας δεν θα σας ακολουθήσουμε στην κατρακύλα σας ούτε και θα σχολιάσουμε ένα ΔΤ που γελά έτσι κι αλλιώς όλη η Σαλαμίνα.
Σας παραθέτουμε κατωτέρω το ανώνυμο σχόλιο του ανώνυμου πολιτικάντη της πλάκας για να περάσει και καλά δια της πλαγίας το ΔΤ της Δημάρχου αλλά να κατηγορήσει κι εμάς παράλληλα.

Θα μπορούσαμε να εκφράσουμε την λύπη μας, αλλά τούτοι δεν είναι να τους λυπόμαστε, αλλά εμάς τους δημότες που με την ψήφο μας επιλέξαμε αυτούς να μας κυβερνήσουν, που δεν είναι τελικά άξιοι να πάνε βάρκα Παλούκια – Καμετερό πόσο μάλλον το καράβι του δήμου σε ”ήπια νερά’.
Αλλά και τον πίνακα αποδεκτών του γραφείου Δημάρχου όπου φαίνονται καθαρά οι αποδέκτες του Δ.Τ. προς τι λοιπόν οι κατηγορίες εις βάρος των λοιπών blogs της Σαλαμίνας, σας αποκαλούμε λοιπόν ΨΕΥΤΕΣ και το γραφείο Δημάρχου που έστειλε επιλεκτικά το εν λόγω Δ.Τ. αλλά κι έγραψε το εν λόγω ανώνυμο σχόλιο μια και δεν είχε κατά την πάγια τακτική του το κουράγιο να βάλλει την υπογραφή του.

Το σχόλιο του ανεγκέφαλου ανώνυμου
Επειδή ο διαχειριστής έχει κάνει εμπάργκο στη Δήμαρχο και δεν ανεβάζει τα δελτία τύπου διαβάστε εδώ http://salamina-press.blogspot.gr/2016/12/blog-post_77.html#more για να καταλάβετε πόσο ψεύτης και απατεώνας είναι ο άνθρωπος που ακούει στο όνομα λαμόγιο.
Κι εσύ περτούζο ψεύτης είσαι και πιστό αντίγραφο του αρχιλαμόγιου.
Μηνυτής δεν είναι ο Τραυλός, η δίωξη ήταν αυτεπάγγελτη.
Πολιτική αγωγή δεν είναι η Δήμαρχος, είναι ο Δήμος. Άντε τώρα διάβασε την απάντηση της Δημάρχου και ξεστραβώσου λαμόγιο που πήγες και μάρτυρας υπεράσπισης του εγκλήματος. Ούστ από δω κηφήνα.

Αποδέκτες του Δ.Τ. από το γραφείο της Δημάρχου
Το Απόστειλε 7/12/2016
Προς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου