Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

DIVERSITY – Αντιρατσιστική Γιορτή Σπούτνικ

Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ διοργανώνει, την Κυριακή 18 Μαρτίου, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, το «DIVERSITY», μια μεγάλη γιορτή, με κεντρικό άξονα τον αντιρατσισμό και τη διαφορετικότητα.

Το κάλεσμα (εδώ το event στο facebook):


DIVERSITY – Αντιρατσιστική Γιορτή Σπούτνικ

Κυριακή 18 Μαρτίου | 12:00 | Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο

 Αρχικά ως ένα περιοδικό με πλούσια θεματολογία, μετέπειτα πολυχώρος στο Μεταξουργείο, στη συνέχεια κοινωνικό φροντιστήριο, θεατρική ομάδα, συλλογικές κουζίνες με πρόσφυγες και μετανάστες, προβολές ταινιών, πολιτιστικές εκθέσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις είναι μερικά παραδείγματα από τις δράσεις που φιλοξενεί τα τελευταία δύο χρόνια το ΣΠΟΥΤΝΙΚ.


Προτεραιότητα στην ιεραρχία του σχεδιασμού και των δράσεων του ΣΠΟΥΤΝΙΚ, είναι και η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως και η μάχη κατά των διακρίσεων, με σκοπό την ενίσχυση και προαγωγή της δημοκρατίας και του σεβασμού των θεμελιωδών ελευθεριών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΣΠΟΥΤΝΙΚ διοργανώνει, την Κυριακή 18 Μαρτίου, το «DIVERSITY», μια μεγάλη γιορτή, με κεντρικό άξονα τον αντιρατσισμό και τη διαφορετικότητα. Το «DIVERSITY» θα διεξαχθεί στην Πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου.

Στη γιορτή θα έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει γεύσεις από τις κουζίνες διαφορετικών λαών, να ακούσει συγκροτήματα από πολλά μέρη της γης, να γνωρίσει παραδοσιακούς χορούς διαφόρων εθνικοτήτων. Μεταναστευτικές και προσφυγικές κοινότητες, LGBTQI+ συλλογικότητες, ομάδες ΑμεΑ θα είναι μαζί μας, για να συνθέσουμε μία ζωντανή μέρα, γεμάτη εκδηλώσεις, δράσεις, μουσικές και γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου