Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 7η  Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:
1)      Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2015 της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.
2)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΦΟΥΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, επί της Λεωφόρου Φανερωμένης αρ. 73, Σαλαμίνα.
3)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.), της κα. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, επί των οδών Ακτή Καραϊσκάκη και Ε. Παπανικολάου, Σαλαμίνα.
4)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.), της κα. ΜΠΟΤΑ ΜΑΡΙΑΣ, επί της  Λ. Σαλαμινομάχων αρ.23, Παλούκια Σαλαμίνας.
5)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) της κα. ΚΟΦΙΝΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, επί της Λεωφόρου Φανερωμένης αρ. 120, Σαλαμίνα.
6)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.), της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΒΟΥΛΟΙ Ο.Ε., επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ.15, Σαλαμίνα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
                                                     ΜΙΧΑΗΛ  ΝΑΝΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Στο συμβουλιο θα ειναι και η μαμά του προέδρου του μπουλη θα φέρει και το τάπερ με τα κεφτεδάκια μην ρεψη το παιδοβουβαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή