Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Τι ακριβώς σας ενόχλησε, τι ακριβώς δεν καταλάβατε κα Μπινιάρη; Λέει ψέματα ο Πρωθυπουργός;



Αναρτήθηκε από http://ensalamini2014.blogspot.com/
Αλήθεια, ποιοι και πότε διεκδίκησαν για την Σαλαμίνα μας; “Παιδιά” των κομματικών σωλήνων κυβερνούσαν/νούν το νησί μας χρόνια τώρα τι ακριβώς σας ενόχλησε και αποφασίσατε να του τα "χώσετε" κατά το κοινώς λεγόμενο;

Κι αν είχατε δίκιο κυρία μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του τα "χώσετε" αυτά κι άλλα τόσα, δεν είναι αυτό που με ενόχλησε αλλά ή έντεχνη προσπάθεια σας να αποσοβήσετε τις δικές σας ευθύνες αλλά και τον προγόνων σας για το κατάντημα της Σαλαμίνας και τάχα μου, φταίει αυτός που μας θεωρεί υποβαθμισμένους, βλέπεις εμείς μεγαλώσαμε μέσα στην αναβάθμιση, την χλίδα  και την πρόοδο τρομάρα μας.
Και για να μην μιλάμε θεωρητικά και μάλιστα για τους προγόνους μας, για πέστε μας εσείς κυρία μου χωρίς καμία διάθεση προσωπικής κριτικής!
Από της αναλήψεως των καθηκόντων σας ποιο το δικό σας έργο κυρία μου και μάλιστα για τον πολιτισμό και την ιστορία αυτού του τόπου έχετε να μας υποδείξετε κάτι;
Άντε και δεν έχετε να μας δώσετε κάτι, τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα για την πρόνοια αυτού του τόπου για τους φτωχούς και αναξιοπαθούντες; Εκτός του ότι παραλάβατε ένα εύρωστο κοινωνικό παντοπωλείο και έκτοτε παρέμεινε κλειστό και ανενεργό!

Κυρία μου θα πρέπει να καταλάβετε, πως δεν μπορείτε να κάνετε την δική σας μικροπολιτική έξω και πέρα απ’ αυτήν του συνδυασμού σας και δη της Δημάρχου σας, που αυτή την στιγμή ισορροπεί επικίνδυνα για να ισοσκελίσει έναν προϋπολογισμό και να φέρει κάποια χρήματα στον τόπο -που άσχετα αν εμείς την έχουμε κριτικάρει σκληρά κατά περιόδους γι’ αυτό ακριβώς- ποτέ όμως δεν θα σαμποτάραμε με την απερισκεψία μας την πολιτική της εις βάρος του τόπου μας.
Αναλογιστείτε επιτέλους της ευθύνες σας όλοι εκεί μέσα γιατί θα πρέπει να γνωρίζεται όλοι της πλειοψηφίας, ότι η επιτυχία ή αποτυχία ενός δημάρχου περνάει από την σοβαρότητα, την αξιοσύνη και την εργατικότητα των δημοτικών συμβούλων του.
Σε καμιά περίπτωση δεν έχει ο καθένας το δικό του βιλαέτι εκεί μέσα. 
Δήμαρχε μάζεψε την κατάσταση εδώ και τώρα κι όποιος θέλει βιλαέτια να τραβήξει τον δικό του δρόμο ΤΩΡΑ, αύριο θα είναι αργά.

Όποιος δεν διάβασε το άρθρο της αντιδημάρχου μπορεί να το διαβάσει στην Νέα Δημοτική Καραμούζα

2 σχόλια:

  1. Εκεί μέσα υπάρχει μόνο ένα βιλαέτι ΤΟΥ ΜΗΝΑ Δυστυχώς αυτή είναι ή αλήθεια την οποία την ξέρουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ λες ρε λαμόγιο διαχειριστή; Για ποιόν προϋπολογισμό μιλάς, αυτόν που δεν εγκρίνεται εξαιτίας της κακοδιαχείρισης του προηγούμενου; Αυτόν που δεν εγκρίνεται εξαιτίας των υπέρογκων χρεών που φέσωσε το Δήμο ο προηγούμενος; Αυτόν που δεν εγκρίνεται εξαιτίας του τεράστιου ταμειακού ανοίγματος που άφησε πίσω του ο προηγούμενος; Αυτόν που δεν εγκρίνεται γιατί ξάφρισε παράνομα ο προηγούμενος τα πάντα ακόμη και τα ειδικευμένα; Αυτόν που δεν άφησε ούτε 1 ευρώ στους κωδικούς ο προηγούμενος; Γι΄αυτόν τον προϋπολογισμό μιλάς και λες ότι η σημερινή Δήμαρχος ισορροπεί επικίνδυνα και ότι η πολιτική της είναι εις βάρος του τόπου μας; Μα πόσο τρόμπας και άσχετος μπορεί να είσαι !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή