Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

«Καλεσμένοι» της δημοτικής Αρχής οι φασίστες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό η δημοτική Αρχή Σαλαμίνας δίνει βήμα στους φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, τους καλεί να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, όπως είχε κάνει και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Μάλιστα, μετά από διαμαρτυρία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σαλαμίνας, η δημοτική Αρχή υπερασπίστηκε την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ως «πολιτικό κόμμα ισότιμο με τα άλλα».
Τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, καλώντας το λαό και τη νεολαία να απομονώσει τους φασίστες και να απαιτήσει να μη συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.
Καλεί, επίσης, τα σωματεία, το Εργατικό Κέντρο, όλους τους φορείς να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της στάσης της δημοτικής Αρχής και να βροντοφωνάξουν ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι.

Η Οργάνωση του ΚΚΕ σημειώνει ότι οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων δεν μπορούν να εμφανίζονται ως τιμητές του μεγαλειώδους αγώνα του λαού μας. Αναφέρεται στα εγκλήματα των Χρυσαυγιτών και των φασιστών προγόνων τους και καταλήγει: «Ολα αυτά η κυρία Νάννου (σ.σ. η δήμαρχος) και η υπόλοιπη παράταξή της δεν τα γνωρίζουν άραγε; Δεν θυμούνται ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, οι τραμπούκοι των μεταλλεργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης; Τα ξέρουν καλά αλλά έχουν επιλέξει στρατόπεδο».

πηγή: rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου