Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ μήπως και καταφέρουμε κάποια στιγμή ένα όνειρο και μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει χρόνια τώρα για ένα σύγχρονο, καινούριο και ασφαλές σχολείο στα ΣΕΛΗΝΙΑ γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Photo Ιωάννης Σγουρομύτης  (δημοτικό σχολείο Σεληνίων)
Ως μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων τα 5 τελευταία χρόνια δημοσίευσα την παράπάνω πρόσκληση στην συγκεκριμένη εκδήλωση, προκειμένου να ενημερωθούν και να παρευρίσκονται όσοι το επιθυμούν.
Τα προβλήματα που έχει το σχολείο μας στα Σελήνια είναι πολλά και μεγάλα χρόνια τώρα.Σε ότι αφορά όμως το κτιριακό φέτος το καλοκαίρι υπήρξαν πτώσεις σωβάδων και κομματιών τσιμέντου από ταβάνια, στηθαία και μπαλκόνια.

Ευτυχώς όλα έγιναν λίγες μέρες μετά το τέλος της προηγούμενης σχολίκης περιόδου ( μέσα Ιουνίου δηλ.) και για αυτό το λόγο δεν είχαμε ευτυχώς κάποιους τραυματισμούς παιδιών.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια και αντιμετώπιση του προβλήματος, από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου, ήρθε πολύ καθυστερημένα και λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
(σήμ. : Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ακόμη και σήμερα δεν έχει απαντήσει επίσημα για το πρόβλημα μας, σε επιστολή που στείλαμε και ζητάγαμε να βεβαιώσει: πως οι εργασίες αποκατάστασης που έγιναν από τον φορέα της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σε κατάσταση πανικού και σπασμωδικά 4-5 ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων ήταν οι κατάλληλες προκειμένου τα παιδιά μας να μπούν και να ξεκινήσουν κανονικά και με ασφάλεια.
Στην παραπάνω λοιπόν εκδήλωση το θέμα του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων θα συζητηθεί αρκετά και θα ακουστούν πολλές "αλήθειες" που ίσως και κάποιους ενοχλήσουν.
Η συμμετοχή, ή έστω και η παρουσία κάποιων φίλων από τα
" Σελήνια που ΟΛΟΙ αγαπάμε " θα ήταν χρήσιμη και ωφέλιμη γιατί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ μήπως και καταφέρουμε κάποια στιγμή ένα όνειρο και μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει χρόνια τώρα για ένα σύγχρονο, καινούριο και ασφαλές σχολείο στα ΣΕΛΗΝΙΑ γίνει επιτέλους πραγματικότητα.
Με εκτίμηση
Χριστοδούλου Γιάννης

Αναδημοσίευση από
John Christodoulou

Φωτογραφία του Χρήστος Καπόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου